Selesaikan Masalah Tidak Dapat Follow Blog Lain

, , 6 comments
Morning Guysss...Beberapa hari ni mood agak tunggang terbalik, disebabkan join GA tapi nda dapat follow blog penganjur dan sponsor, disebabkan sha ni jenis yang amanah, rasa sia-sia menang kalau nda ikut syarat kan..so sha cari penyelesaian bagi masalah Tidak Dapat Follow Blog Lain

Actually, ada juga blogger bagitahu, Clear Cookies and Cached pada history, sha dah buat emanpuluhlimabelaskali, masih juga nda dapat follow, haha..nakal betul kan ini system follow memollow ni

Dan sha terfikir untuk unfollow blog sendiri kemudian refresh blog, cehhh nda juga dapat haha..

Kemudian terpikir pula untuk reload page yang keluar error tu, dalam tigaempatkali juga sha buat, tadaaa..dapat akhirnyaa..mengkali masalah line lidut kali kan hahaha...iyakah? 





Lega akhirnya dapat suda follow blog sponsor semua, yeahh..harap ada lah sikit rezeki di bulan mulia ini..haha..menang INI pun jadilahh :P

6 comments:

  1. Selalu juga ni trjdi, selalu sy buat close pastu masuk balik. Kiranya mcm kasi refresh la gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la tu lya..hihi..kena rajinkan tgn tekan reload byk kali

      Delete
  2. Yeah CCL pun alami masalah yg sama jugak dulu ..susah nak follow blog blogger lain .. tmbh2 bila teringin nak join contest .. apa yg CCL buat sama mcm sha ..refresh byk2 kali alhamdulillah baru ok

    ReplyDelete
  3. sllu masalah gtu mg sbb line tu kan sha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laitu liza, beginilah bah ni ndada stremyx d ruma pakai bb ja haha

      Delete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)