Pengikut

Sabahan Blogger | Sungkai 2017 di Bies Kitchen Kota Kinabalu, Sabah

by - Jun 17, 2017
Pic credit to IG Yatie

Assalamualaikum, Alhamdulilah, majlis bersungkai antara blogger selesai dengan jayanya, walaupun sha nda dapat join atas urusan jarak, namun sha tetap mau juga buat entry untuk kejayaan menganjurkan pertemuan pertama sesama komunity Sabahan Blogger ini

Pada Jumaat yang lalu, 16 June 2017, bertempat di Bies Kitchen Kota Kinabalu, Sabah telah diadakan majlis sungkai yang disertai seramai 9 blogger wanita dikawasan sekitar Kota Kinabalu

Antara blogger cute yang hadir adalah 

2. http://www.ecadwinkyasha.com/
3. https://mrsyatie.blogspot.com
4. http://lizaizara.blogspot.my/
5. https://nnizati.blogspot.my
6. http://shumie-dz.blogspot.my/
7. http://inikisahtia.blogspot.com
8. http://www.syuhadasalleh.my
9. http://ciknurul23.blogspot.com/

Yang pastinya korang sudah lama mengenali dorang semua, paling sporting dan happy go lucky semuanya, walaupun sha tidak dapat turut serta, tapi sha dapat merasai keseronokan sungkai bersama yang dorang kongsikan melalui Group Whatsapp. Pelbagai aktiviti menarik seperti cabutan bertuah, bertukar hadiah dan sesi bergambar, best kan

Insyallah next plan sha nda mau ketinggalan untuk ikut program yang akan disusun atur. 

Blogger terlebih excited
~ Sha

You May Also Like

13 Comments

  1. alolo. jangan sedih tau. next time wajib join ;)

    BalasPadam
  2. wah bila blogger bersatu

    BalasPadam
  3. Bestkan..hope akan dtg kita dot join kan

    BalasPadam
  4. mcm best kn sha.. tp xdpt terjoin ni.. x ngam timing

    BalasPadam
  5. Bagus berkumpul macam ni..

    ----
    ERAZ FADLI | Bagi Hadiah Raya Aidilfitri 2017

    http://www.erazfadli.com/2017/06/eraz-fadli-bagi-hadiah-raya-aidilfitri.html

    BalasPadam
  6. ramainya blogger :)

    salam perkenalan

    BalasPadam
  7. Insyallah next activity kita jumpa k =)

    BalasPadam
  8. waaa.. bestnya.. mau join jgk..

    BalasPadam
  9. Ishh kalau aku join, soang ja laki ooo hahaha

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)