Promosi Ramadhan: Stokin Muslimah RM10 - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

June 15, 2017

Promosi Ramadhan: Stokin Muslimah RM10

No automatic alt text available.
Salam 20 Ramadhan, sedar tak sedar, kita telah masuk pada 10 Ramadhan terakhir, benda baik sha nak kongsikan buat korang, Stokin Muslimah RM10 khas untuk bulan mulia ini, murah kan? kalau korang nak tahu, sha guna stokin jenama Silvy ni boleh tahan sampai 2-3 tahun, dan korang jangan risau, beli banyak stokin dapat free gift

Selain dari stokin, ada jual juga Handsock untuk raya nanti, kalau jenis kain yang licin boleh sarung handsock selamat nda kenampakan aurat tangan kan..harga sama juga RM10

Pelbagai warna untuk korang pilih dan yang pastinya FREE POSTAGE.
Sha sahaja dah borong 8 helai stokin, boleh pakai sampai 5 tahun, sebab Stokin ni jenis yang tebal *love*

Pertanyaan lanjut sila hubungi :
Facebook : Stokin Muslimah
Dan SMS atau Whatsapp ke 019-2366405 
atau Klik sini untuk direct Whatsapp

4 comments:

  1. bleh grab, harga pun bpatutan =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom dptkan segera, free postage tau haha

      Delete
  2. Kin teringin nak ni satu. Tapi tak terbeli2 pun padahal kawan ada je jual. kekee

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad