Sabahan Blogger ♥ Dibawah Bayu Kami Bersatu ♥ - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 22, 2017

Sabahan Blogger ♥ Dibawah Bayu Kami Bersatu ♥

Logo Sabahan Blogger V2
Excited nya lah bila group Sabahan Blogger ini diaktifkan kembali, sebenarnya ada, cuma macam tiada haha..Sha dengan Mad memang dah plan lama dah sejak kami ambil kursus di AMC pada 2013 dulu, dah namanya blogger, bualan kami memang pasal blog ja, kalau orang nda tahu memang akan bosan haha..

Then ahli jawatankuasa yang lain pun ada bincang juga pasal penubuhan ni, hahaha, maka lahirlah Sabahan Blogger ♥ Dibawah Bayu Kami Bersatu ♥ logo by Rahmad www.rahmadgraphic.my, Tagline by Eca www.ecadwinkyasha.com dan blog tersendiri www.sabahanblogger.com artikel menarik tentang Sabah, InsyaAllah akan kami ceritakan disitu

Anda seorang blogger? dari Sabah? mari join komuniti kami, PM sha di FB or Email pun boleh, dan boleh follow rakan blogger yang lain, dan berkenalan, semua sporting..hihi


List Sabahan Blogger
1. www.ecadwinkyasha.com
2. dapurjirankuberasap.blogspot.com
3. shumie-dz.blogspot.com
4. www.unnianje.com
5. www.jun-zie.com
6. msvelentine.blogspot.my
7. blogashalya.blogspot.my
8. anumabdullah93.blogspot.com
9. lizaizara.blogspot.my
10. sukasukasurirumah.blogspot.my
11. www.kisahemasputih.com
12. www.opzzpinky.my
13. nnizati.blogspot.com
14. www.dayverampas.com
15. nourayuadieb.blogspot.com
16. www.rahmadgraphic.my
17. hunyieda.blogspot.com
18. hidayah97-bittersweet.blogspot.my
19. www.kakgojes.com
20. mrsyatie.blogspot.com
21. www.dedauncomel.com
22. www.elihjapahar.com
23. ciknurul23.blogspot.com
24. madey09.blogspot.my
25. walkstatic.blogspot.com
26. inikisahtia.blogspot.my
27. iamtiniamir.blogspot.my
28. www.mommyfiqa.com
29. Anda Sabahan Blogger...

4 comments:

  1. Yeah!! Sabahan blogger semoga terus kekal ikatan ukhawahnya..

    ReplyDelete
  2. duiii ba 22 org blogger jak d sabah ni ka

    ReplyDelete
  3. @kak gojes mcm 27 suda tu kak, ni blm update ni haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad