Pengikut

Maaf, Baru Dapat Komen Blog Korang

by - Mei 31, 2017
Image result for maaf

Baru hari ni dapat terjah beberapa blog yang selalu terjah blog sha, maaf korang, Google+ punya komen ada masalah, bila tukar template, hilang semua komen google+, semua komen dalam post dah jadi kosong haha..jahat betul google+ ni..nampak sangat blog sha sunyi sepi kan..aduhai

Template dah tukar, sebab Blogger Mad cakap blog berat sangat, lepas itu masalah domain pula,  belum settle lagi masalah domain, masalah follow blog orang lagi..sha dah berpinar mata satu hari depan komputer selesaikan masalah ni, ada siapa2 boleh tolong bagitahu kenapa sha tak dapat follow blog orang? hahaha..

Terima kasih semua sebab singgah dan komen..korang memang sporting la..



You May Also Like

21 Comments

  1. Hi dear..
    Lepas ni gigih la berblogwalking....
    Nnt singgah2 blog mrs pip, tinggalkan jejak ok..

    BalasPadam
  2. Tak dapat follow mcm mana? keluar opppss something wrong? try berulang kali sampai dapat lah..pernah juga kemarin mcm tu...pastu clear cookies history browser..boleh tu hehe

    BalasPadam
  3. Fuyooo baju baru.... cntik tapi template baru... tgl make up jak

    BalasPadam
  4. jgn lupa komen blog akak yer..hihi

    BalasPadam
  5. @Mrs Pip InsyaAllah hihi..truskan perjuangan haha

    BalasPadam
  6. @Elih Japahar iya bro asyik something wrong ja, bila clear cookies tu satu blog ja dpt follow lain xdpt..

    BalasPadam
  7. @Unni Anje hihi thanks unni, blog mu pun ctk juga

    BalasPadam
  8. @Normi Nieza noted kak..hihi nanti sha singgah, eh singgah skg jugaa

    BalasPadam
  9. yg pntg template masi pink Sha...hahaha~

    BalasPadam
  10. hi sha..lama nda masuk sini...

    BalasPadam
  11. Maaf mu diterima.. peuww ! xD xda la.. btw suka template bru ni, sejuk mata mmandang, ju pnya pun masih under renovation lagi =D

    BalasPadam
  12. ehh.. blog dah berwajah baru. comeiii! jangan lupa singgah blog ayu jugak ekk. hehe

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. @Cik Ayu thanks ayu comey..hihi..dah lama cr link blog ayu..nsb baik ayu komen sni ..thanks

    BalasPadam
  15. @Jun Zie haha template free ja ni jun..kesian bh aq, xda masa mau edit blog sndiri hahah

    BalasPadam
  16. @Mrs Velentineitula tu kak..baru juga singgah blog kaka ari tu..bru terkomen ni

    BalasPadam
  17. Nda apa bha, nnt senang2 jemputla singgah hihi

    BalasPadam
  18. jemput la ke blog sy jugak https://umifuzy.blogspot.my/

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)