Hi kamurang, selamat berhujung minggu, sha tak kemana-mana hari ini, duduk rumah, buka photoshop, rajin pulak mau bagi freebies Chatbox Cartoon, dah lapuk sebenarnya tapi sha nampak masih ramai yang guna Cbox termasuk sha, spongebob lagi..haha kalau kamurang rajin mahu kasih cantik blog, bah copy paste ja, senang..hihih

Cara-cara nak masukkan Chabtbox ke dalam Blog
1. Dashboard > Layout > Add a Gadget (kalau sudah ada, just buka yang lama)
2. Copy dan Paste Code di bawah
3. Masukkan Code Gambar Freebies kedalam "Code Cbox korang Paste disini"


<center>
<div id="ShoutMix" style="background:url(http://i.imgur.com/mk2tnMW.png) no-repeat left top; width:280px;height:475px;padding: 110px 0px 0px;text-align: center;line-height: 0 ">
    <!-- Begin ShoutMix - http://www.shoutmix.com -->

  Code Cbox korang Paste disini

    <!-- End ShoutMix -->
<div id="ShoutMix" style="text-align:right;font-family:verdana;font-style:normal;font-size:3;padding: 5px 20px 0px 0px;line-height: 1"></div>
</div></center>


#Make sure adjust height: 220px; dalam code Cbox korang
Boleh edit HTML secara online di sini sebelum masukkan kedalam blog, selamat mencuba..

Kick Buttowski : http://i.imgur.com/mk2tnMW.png

Slugterra : http://i.imgur.com/9iHJAW6.png


Mickey Mouse : http://i.imgur.com/vBXGotp.png


Hello Kitty : http://i.imgur.com/lXJKipp.png

Winnie The Pooh : http://i.imgur.com/lcw7MmQ.png

Doraemon : http://i.imgur.com/6SlnvOA.png



Image result for lanun cafe sandakan
Lama sudah tertarik mahu pergi makan sini Lanun Cafe Sandakan yang terletak dekat Giant Hypemarket Batu 6, IJM, Sandakan. Finally, dapat juga merasa makanan ala-ala barat dengan my bff tempoh hari (actually lamaaa sudah hahaha) well, post makan itu wajib, kena lagi time hujan begini..haha

Untuk kamurang yang suka makan benda berat tapi simple, hahaha kunun, jangan makan hari-hari, nanti nda sihat, all the fast food ya, sebab konsep Lanun Cafe ini adalah makanan barat, kata orang yang nampak mewah sama dengan harga *cing* haha, ngam ni kena spend time gajian sudah..bah bila? hahaha


Macam Cafe sendiri ja dibuat oww, haha nasib pelayan cafe sangat sporting, biarkan kami dengan kejakunan sama topi dan pedang lanun, trep-trep jadi Jack Sparrow in Pirates of The Caribbean, kunun hahaha..


Itu nahh pelayan yang sporting tu (belakang), haha inilah keadaan dalam cafe, macam dalam kapal lanun, kamurang mesti pergi sana duduk makan order sendiri baru tahu macam mana rasa cafe lanun haha..

Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

View cantik untuk bergambar, time kami datang tu, orang yang duduk situ dah keluar, kalau nda keluar pun kami tetap nda malu mau bergambar haha..siap pakai topi lanun sama pedang (gambar diatas), nda kah orang heran? hahaha..

Image may contain: food

Image may contain: food and indoor

Makanan pula memandangkan kami 3 orang ja yang makan, kami order set makan beradab, ini kalau makan memang nda tengok orang lalu ni, nda dapat control dah keayuan haha..nampak ja terus lapar..kan..?

No automatic alt text available.

Minuman pula, kamurang try test avocado nya, paling mantap kedebak gelasnya, nda habis kalau minum satu orang haha..trep ja tu bergambar sama gelas besar dari orangnya hahaha


Banyak lagi pilihan menu yang ada, korang boleh pilih ikut kesesuaian poket masing-masing, untuk info tentang cafe ni korang boleh tengok di FB : https://www.facebook.com/pages/Lanun-cafe-Sandakan/253037478361771