Bertukar Ke UMOBILE, Bye Maxis - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

January 18, 2017

Bertukar Ke UMOBILE, Bye Maxis

Hye semua, sharina is back..haha..entry pertama 2017, banyak sangat habuk kan? hahaha..then saja nak bagitahu kita dah tukar ke Umobile dengan nombor yang sama...happy !! ☻☻

Untuk pakej internet Umobile ni, jika nak dibandingkan dengan Maxis, jauh panggang dari api, kedekut sangat..dahlah kalau hujan turun line like a chipsmore..chipsmore lagi sedap lah hahaha..

Jom tukar berjemaah, untuk bahagian Kota Kinabalu, Umobile Centre ada dekat bangunan Api-Api Centre, just bawa IC sahaja, pertukaran adalah percuma ya, tak sampai 24jam dah tukar ke Umobile.

Apapun terima kasihlah maxis sebab bagi minit percuma sepanjang 9 tahun guna..haha..jangan sedih ya, boleh improve service korang dulu..

Now is time to surfing...

10 GB = RM30
Maxis ado?? hahahah

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Simple Blogger Jump to Top Button Plugin