Bertukar Ke UMOBILE, Bye Maxis

by - Wednesday, January 18, 2017

Hye semua, sharina is back..haha..entry pertama 2017, banyak sangat habuk kan? hahaha..then saja nak bagitahu kita dah tukar ke Umobile dengan nombor yang sama...happy !! ☻☻

Untuk pakej internet Umobile ni, jika nak dibandingkan dengan Maxis, jauh panggang dari api, kedekut sangat..dahlah kalau hujan turun line like a chipsmore..chipsmore lagi sedap lah hahaha..

Jom tukar berjemaah, untuk bahagian Kota Kinabalu, Umobile Centre ada dekat bangunan Api-Api Centre, just bawa IC sahaja, pertukaran adalah percuma ya, tak sampai 24jam dah tukar ke Umobile.

Apapun terima kasihlah maxis sebab bagi minit percuma sepanjang 9 tahun guna..haha..jangan sedih ya, boleh improve service korang dulu..

Now is time to surfing...

10 GB = RM30
Maxis ado?? hahahah

You May Also Like

0 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)