Showing posts from January, 2017

Water Bladder Bag 3L | Taobao

Apa itu water bladder bag?  Mesti korang tertanya benda apa lah warna hitam ni? Beg ni adalah beg khas untuk pendaki atau pelari atau apa-apa yang berkaitan de…

Read more

1ST GIVEAWAY BY BAJETCIPUTSELEREBESAR

Sourvenir from Korea, wow, teringin nak pergi Korea..hahah..apa kan daya, belum ada rezeki..jom ramai-rami join GA ni, manalah tau dapat rezeki menang sourvenir …

Read more

Sinopsis I Weightlifting Fairy Kim Bok Joo | Korean Drama

Sweeeg haha, habis dah sha tengok drama ni, memang lucu dan sweet, dengan perwatakan Kim Bok Joo dalam cerita tu macam gila-gila, dan ada BF yang sangat bertanggun…

Read more

Bukit Tinorindak, Kundasang Sabah

Lepas 2 minggu turun dari Gunung Kinabalu [ Link:  Misi Tawan Kinabalu Kali Kedua ] hati memang gatal nak hiking, kali ni memang nak tawan 2 lagi bukit dikundasang…

Read more

Misi Tawan Gunung Kinabalu Kali Kedua

Alhamdulilah, sha masih diberi peluang untuk menikmati Pendakian Gunung Kinabalu untuk kali kedua..yeahhh..Sha dan Team sangat-sangat teruja hahaha..Untuk pendak…

Read more
Load More That is All