Berhenti jadi Designer?

, , 2 comments

Lama sudah tidak update blog..terlalu lama, rindu nak ceritakan masalah yang telah banyak disimpan, "Patutlah jantung kamu panas, semua simpan dekat hati..iya?" hahaha...entahlah..apapun sangat beruntung bila digerakkan hati untuk menaip dalam sebuah entry..(sibuk memanjang tengok korea, apatah nya) hahaha...

Welcome back, opzzpinky..oh ya...since dah lama tak buka service edit blog, ramai juga yang tanya..

"Edit blog still available?"

"....."

Tak tahulah kalau masih pandai lagi nak edit-edit blog ni hahaha
Dan ada seorang ni, boleh pula tanya

"Blog masih ada? "

Ketara sangat nak stalk..hahaha...ada tapi tak aktif..terus diamkan diri..kesian blog OPZZPINKY, bayar domain tahun-tahun, tak aktif..huhu..

Ok banyak sangat sindiran 'hati' ini..hahahaha..

Actually, before this sha ambil part time jadi designer since tahun lepas..dekat setahun juga kan.., design logo, banner, poster anything berkaitan dengan marketing..tak sibuk cuma penat dari kerja seharian..sambung dengan kerja malam..of course is too stress kejar dateline dan karenah client membuatkan diri ini berhenti jadi designer untuk company itu...untuk company itu sahaja..

Maybe lepas ni, boleh open edit blog..hahaha...gatai tangan nak edit baru 2 hari kot berhenti jadi designer...hahaha...bagi masa nak kaji balik code html..wooo...bukan sehari dua hari..woo...hahaha...InsyaAllah..

I feel free now...no stress, no dateline and no side income yang tetap hahaha...percaya pada rezeki yang Allah bagi..mana-mana pun ada..yang penting usaha..arasi??

Wassalam :)



2 comments:

  1. AMboi. terkejut tgok ingat selama - lamanya. rupanya sekejap. Fuh. Hai sis. lama xsinggah sini dan BW. hehehe

    ReplyDelete
  2. sy pun dah lama tak brblogging. huhu. ni bru jengah blog balik.. jgn lama2 ye. skejap tak pe. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)