8 Gambar Kucing pakai Baju..Comeyyy tau - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

May 15, 2016

8 Gambar Kucing pakai Baju..Comeyyy tau

Sha nampak baju dekat website luar negara..sangat comel, then sha pun dengan geli hati beli untuk pakaikan dekat Chibi, tapi sayang tak muat..haha..chibi dah besar kot, tak muat saiz XS..hahaha..then try dekat anak dia..Nyaknyak..eh..ngam sangat..comel gitu hahha..

Harga baju comel ni, RM6-7 lebih la..sha pun dah tak ingat berapa haha..saiz dalam XS - XL kot..comel-comel semuanya..tapi PREORDER...dalam 2-3 minggu baru sampai..

Kalau korang berminat nak order..
boleh PM sha, sha boleh tolong orderkan 
Wasap 012-8427478
(dilarang berkenalan -.-') hahahhaa...

So that, 8 gambar sha belanja kat korang..NyakNyak pakai baju comey sangat hahaha







5 comments:

  1. Alolo comelnya kucing mu tu sha pkai bju adehh

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. hahah comelnyaaa. baju raya ada x? :P

    salam semua. jom sama sama sokong Kempen Taja Shopping raya ! tak menderma share post pun jadilah!

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad