08 January 2016

Pengalaman Beli Power Bank Di Lazada

Hujung bulan 12 tahun lalu, rasa macam lama dah..haha..Lazada ada buat SALE besar-besaran, so sha pun grab lah power bank seketul, dalam harga RM39.90 termasuk postage..beli semata-mata nak bawa naik gunung kinabalu, tapi malangnya rosak, langsung tak hidup

So kena hantar balik dekat lazada tempoh 7-14 hari..kena isi form bagai..rasa rushing juga takut tak sampai on due...dah lah website lazada, form kena minta manual..so bazir masa sikit..

Power bank tak jadi bawa naik gunung, bila pulang dari kundasang, dah sampai dah power bank tu, cepat juga pihak Lazada hantar...tapi tak bayar pun duit postage..ermm..anyway thanks Lazada...
Post a Comment