Pengikut

Chibi Selamat melahirkan anak

by - Januari 02, 2016

29/12/2015 - Alhamdulilah chibi selamat melahirkan anak 3 ekor, sebelum sha pergi naik gunung..patutlah malam tu dia masuk almari duduk diam..tak tahu pula esoknya dia nak beranak..tahniah chibi..kau terlalu kecil untuk melahirkan anak..tapi kau sangat kuat untuk jadi ibu..



Setiap ekor anak chibi ada 3 warna..putih,kuning,hitam..comel kan? siapa boleh suggest nama untuk anak chibi? nama pun sha belum bagi jantina pun belum diketahui hahaha..

Salah satu anak chibi bulu dia ada shape..tapi tak tahu shape apa..tunggu dia besar baru nampak kot..harap-harap bentuk love macam chibi juga..

You May Also Like

3 Comments

  1. Comelnyaa! >.< tahniah chibi. Hee

    BalasPadam
  2. comel nya anak chibi...chibi pun comel juga..hehe..:)..

    BalasPadam
  3. Lahai comel sgt ka ank2 chibi

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)