Showing posts from 2016

Sitemap

Read more

Tips Hilangkan Blackhead dekat hidung

Banyak produk yang sha nampak dijual untuk menghilangkan blackhead yang ada dekat hidung, ada yang mahal, ada yang mampu milik..tapi tips kali ini, sha nak bagit…

Read more

We Don't Talk Anymore lirik

"We Don't Talk Anymore" (feat. Selena Gomez) [Charlie Puth:] We don't talk anymore We don't talk anymore We don't talk anymore …

Read more

Tunggu Habis Belajar, Then Dia Kahwin Dengan Orang Lain.

Well, based on pengalaman sangat mengajar untuk kita kuat, untuk tunggu habis belajar terkadang membuatkan kita sangat excited, apatah lagi tinggal 2-3 semeste saja…

Read more

Bio Seleza, Pad Wanita Yang BEST

My favourite pad, BIO SELEZA, rasa macam excited pula bila nak review pad terunggul bagi wanita..mungkin ada lagi yang belum kenal pad ini, maka dengan itu, ma…

Read more

Cash Out Earning Dari Nuffnang Kali Ke3

Alhamdulila, rezeki tak kemana, walaupun blog jarang sangat buka, namun iklan tetap jalan..ini semua sebab keyword juga benarkan pencari masuk ke dalam blog.…

Read more

Sinopsis Doctors | Korean Drama

SINOPSIS DOCTORS ||  Sebuah drama yang menceritakan realita dalam hubungan antara dokter dan pasien dan sangkaan sosial, latar belakang, pendidikan dan asal u…

Read more

Pengalaman berbekam dan kebaikannya

Terwujudnya perasaan nak berbekam bila badan sha rasa lesu, lemah dan tidak berdaya..asyik layu ja bila kerja..then google lah apa penyebab dan solution..banyak…

Read more

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com { Click banner di atas untuk sertai } Hadiah : Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun 1 Blogger ber…

Read more

Hubungan Kerana Allah.

"Allah tidak beri apa yang kita INGINKAN tapi Allah beri apa yang kita PERLUKAN"  Alhamdulilah, dia pergi tanpa kata, tapi penggantinya adalah yang l…

Read more

Berhenti jadi Designer?

Lama sudah tidak update blog..terlalu lama, rindu nak ceritakan masalah yang telah banyak disimpan, "Patutlah jantung kamu panas, semua simpan dekat hati..iya?…

Read more

8 Gambar Kucing pakai Baju..Comeyyy tau

Sha nampak baju dekat website luar negara..sangat comel, then sha pun dengan geli hati beli untuk pakaikan dekat Chibi, tapi sayang tak muat..haha..chibi dah besar…

Read more

Crystal Hill, Kundasang Sabah

Welcome to Crystal Hill, Kundasang Sabah..lama sangat sha tak hiking..kaki dah gatal nak capai puncak..planning dah siap-siap cuti Hari Pekerja nak ke Kundasang,…

Read more
Load More That is All