Who is Chibi? dah lama tak cerita pasal chibi..tengok gambar pun dah tau Chibi is my kucing kesayangan Chibi, masa mula-mula...sangat comel..now dah besar dan panjang..mungkin keturunan kot haha...now chibi is pregnant..sha tak tahu nak happy or sad..sebab sha not ready lagi ada another baby..after her..means chibi..

Dulu time chibi masih baby..sangat perlukan perhatian..since dia no have mum kan..kesian dia..bercerai susu..so sha sangat caring dengan dia..hampir everyday kasih mandi...haha..sangat clean dia..sekarang seminggu sekali baru jumpa air..sebab busy sangat..huhu..

Now, dia mengandung??I thought she was too young to have a babies..tapi dia akan jadi seorang ibu...awww...what a great feeling..

Selalu cakap dekat chibi 
"Best tak mengandung?"
She was...miauuu..
hahaha...



Sha belum lagi bawa dia jumpa doktor..but after google..memang ada tanda-tanda ibu mengandung hahaha..dah boleh jadi doktor ni..haha...

Chibi mostly sangat manja since dia mengandung..pantang kena tinggal makan terus miau memanjang..suruh sha teman makan..alahai sweetnya...bestnya tengok kucing mengandung..terasa nak mengandung juga...aipss..haha...



Ada perasan apa-apa tak? :brave: haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin..:yummy:saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak godek blog..terpaksa buka balik buku edit haha..tak ada lah..just refer tutorial orang yang terer dalam edit ni..contohnya macam Lyssa dan Nabila Medan..korang kenal kan?tak kenal? meh nak cubit hahaha  blogger-emoticon.blogspot.com

Blog list hilang dah..sebab sha tukar template kan..kalau berminat nak jadi blog list sha..meh lah tempek link blog..;)

Kalau sudi la...
hihihi...
Cuba nasib..kali ni nak rajin join GA orang...maklum lah tiada idea lagi nak tulis dalam blog..so jom support blogger ni..semoga bertuah dapat hadiah misteri tu..simple ja syarat nya..



Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat


It's December now !! tak sangka secepat ini..dulu tulis entry excited dapat naik gunung bulan february yang lalu Part 1 dekat SINI..now beberapa hari lagi nak naik..nervous sangat..nervous dia sama macam ambil driving test hahaha..

Jealous bila team climbing sha dah start jogging last month..last month ooo...yang sha tak start lagi..huwarggg..macam mana ni..stamina kena kuat..kalau jogging tak ada..habis la pancit dekat atas..nauzubillah..harap semangat sha kuat la..pleassss..

So sha decided nak jogging dekat2 rumah ja start besok..haha..baru nak mula..harap ok la..In Sha Allah, dalam perancangan sha nak praktis climb dekat Bukit Tun Fuad...hahaha...train fizikal yang lazak2 dulu..kan..

Persiapan semua pun sha belum beli..tapi dah list siap2..maybe akan beli bila mahu dekat nak pergi naik kot..hahaha..last minit punya orang..

Banyak juga pengalaman climbing sha dapat..baca online ja..yang penting semangat tu kuat..

Dan sha dah minta cuti dekat boss...boss nak marah pun tak jadi..haha..[dah setahun dah kerja...ada leave bosss] keras kepala sikit pekerjanya yang satu ni..bukan apa..dia takut ada gegaran lagi dekat Ranau..In Sha Allah semua baik2 ja la boss..Statement nanti kita bincang kemudian ya boss haha..

Now sha kena fokus dengan stamina..Skipping and Jogging first !!
Hari tu ada baca pengalaman Hanis Zalikah naik Gunung Kinabalu, langsung tiada jogging bagai..tapi sampai juga dekat puncak..hihi..ikut orang kot,,,kan?

Korang ada tips? boleh share dekat sha..
okla cau cincau dulu...
Assalamualaikum..