Alhamdullilah...penyertaan sangat luar jangkaan..terima kasih sebab join GA sha..
kalau korang belum join..KLIK SINI..tamat 12 september..lama lagi tapi takut nanti terlupa atau terlepas nak dapatkan wallet percuma yang comel jeeee...hahaha
Dengan adanya link ni..harap peserta dapatlah blogwalking..kenal-kenal dan tambah kenalan..kan..hihih...mana tau jumpa kawan lama, atau jumpa jodoh..opss...hahah
  1. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  2. http://nanakimie.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  3. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  4. http://seindahcerita.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  5. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  6. http://www.syuhadasalleh.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  7. http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  8. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  9. http://ilovebunga89.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  10. http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  11. http//hanimsain-delimasari.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  12. http://adna2029.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  13. http://yumikumiko92.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  14. http://bungakayangan.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  15. http://www.naniena.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  16. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  17. http://kasihshadz.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  18. http://sallyadan.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  19. http://miminadam.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  20. http://gadeez-dec.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  21. http://www.murnialysa.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  22. http://afidahazmi88.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  23. http://vithebat.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  24. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  25. http://www.hanifidrus.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  26. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  27. http://www.honeyonnee.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  28. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  29. http://myemosaid.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  30. http://vitaminwawa.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  31. http://yangbaik.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  32. http://husnamalek.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  33. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  34. http://www.mialiana.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  35. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  36. http://jaajahat.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  37. http://cikcoklat1235.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  38. http://www.safurara.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  39. http://prettycosmos.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  40. http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  41. http://mrsfara.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  42. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  43. http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  44. http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  45. http://messarah.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  46. http://ribenasyaz.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  47. http://kelip-kelipkehidupan.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  48. http://www.efaothman.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  49. http://awansayatasana.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  50. http://k-pophitsz.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  51. http://scarlettj1.blogspot.com/2015/08/wallet-giveaway-by-oppzzpinky.html
  52. http://danishdamiadaris.blogspot.com/
  53. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  54. http://awazans.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  55. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  56. http://daieindahsmile.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  57. http://www.mreena.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  58. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  59. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  60. http://www.kakgojes.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  61. http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  62. http://cintahawaa.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  63. http://jombercontest.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  64. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  65. http://nuraainms.blogspot.com/2015/08/giveaways-wallet-by-opzzpinky.html
  66. http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  67. http://almiraalwani.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  68. http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  69. http://lalavenz.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  70. http://norminieza.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  71. http://cikash.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html?m=1
  72. http://cahayakukasih.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  73. http://scha-giveaway.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  74. http://masuri24.blogspot.com/
  75. http://belogsheila.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html?m=1
  76. http://ohmysecondblog.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  77. http://www.cekgunorazimah.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  78. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  79. http://www.inanihazwani.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  80. http://syirasophie.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  81. http://satujanjikita.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  82. http://seriimpian86.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  83. http://zarachingu.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  84. http://www.lindosh.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  85. http://zitaomar.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  86. http://emalinmohd.blogspot.com
  87. http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  88. http://ctroxalynna.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  89. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  90. http://naurahnawwarah.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  91. http://dielacraft.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  92. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  93. http://farahanasharif.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  94. http://www.inaainaa.com/2015/08/giveaway-wallet-opzzpinky.html
  95. http://www.ayuzan.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  96. http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  97. http://www.suesopian.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  98. http://emmadianastory.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet.html
  99. http://fififizahresepi.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  100. http://mummyhealthyvitastore.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html?m=0
  101. http://itsanissyasminn.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  102. http://www.ajuyarashid.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  103. http://www.riverstonegirl.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  104. http://leichtefalli.blogspot.com/
  105. http://cahayanurlight.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  106. http://www.papaglamz.com/2015/09/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  107. http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/09/blog-post.html
  108. http://ummumariah.blogspot.com/2015/09/lets-join-giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  109. http://lolarash.blogspot.com/2015/09/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  110. http://narumihuda.blogspot.com/2015/09/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  111. http://www.sheilainspire.com/2015/09/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
  112. https://hondamalaysia.wordpress.com



Mari lapor korang punya nombor bertuah..cek link masing-masing..kot-kot sha terlepas pandang ka..link tak ada ka..link rosak ka..bagitau ya..sebelum penyertaan tamat..
Terima kasih semuanya..korang memang sporting...
Tunggu sha update link penyertaan ni ya...

Sha nak test dekat blog, if ada yang berminat nak beli Purse murah ja RM20/pcs, Purse sha beli dekat luar negara, so macam preorder lah juga dalam 2-3 minggu baru dapat barang..Harga tersebut sudah termasuk dalam postage dari Luar Negara ke Malaysia..

Ada 10 Design sha akan keluarkan dalam 1 Batch, color full..kalau ada yang berminat nak join group whatsapp untuk purse dan Bag..boleh Whatsapp sha 012-8427478
Kalau nak cuci mata atau nak tunggu design next batch pun boleh join juga..sha tak remove korang juga kalau tak beli..hihih...

Cara Order :-
Whatsapp sha = Warna dan Code Purse



Pindah rumah, streamyx pun kena join sekali..memandangkan housemate sha janji nak bayar sama-sama hahaha...apapun kena bahagi dua..lepas ni banyaklah komitmen yang kena bayar..so bila sha dah excited nak connect..modem menyala ja..cuma tiada connection..adui pening gua..

tak payah dok pening2..panggil ja TM service dekat kawasan korang..bila pindah rumah ni kena cek cable telephone, kena cek kawasan tu boleh pasang internet ka..lepas tu baru dorang ukur meter cable nak pasang..RM5/semeter...

Maka selesailah masalah streamyx..melayang RM100 haha..tak apalah yang penting dapat connection..
This Picture Credit to Year of the Durian
Ok..musim nya sudah tiba...musim durian putih dan durian merah datang sekali ja setahun..eh yaka?yang pencinta durian memang heaven lah saat ni..harga runtuh sampai RM20 makan sampai puas...dekat Ranau sana..bah apa lagi..jooommm..

Durian Merah ni dekat tumbuh segar dekat area Telupid, Sandakan, Bukit Garam...dekat rumah sha pun ada sepokok..baru tahun lalu berbuah..tapi tak banyaklah...durian ni kalau makan begitu ja..memang tak ada rasa..tapi kalau buat tempoyak..perggghh..makan dengan nasi putih panas ja dah berselera..

Resepinya masak durian merah ni..tumis pakai bawang besar, tambahlah perasa..masak dengan biji sekali pun sedap..tapi masakan paling sedap..mama sha buat..perghh..memang bertambah..

Tapi belum ada rezeki sha makan tempoyak lagi...tengah mencari durian merah di Kota kinabalu ni, sudah sikit..Blogger Eca ada juga dekat Gaya Street tu pun satu tapau RM15 katanya...mahal gilaaaak..

Insya Allah kalau pulang sandakan hujung bulan ni..boleh makan puas2 kalau masih musimnya..plessss..hahaha
Syarat @ Cara Penyertaan :

1- Blogger menetap di Malaysia & Beralamat di Malaysia

2- Buat entry "1st GIVEAWAY bt@Mawar_Assufi"

3- Letak banner which links to this page.

4- Letak link sponsor dalam entry & : (No worries, only put LINK)

         LIKE FB PAGE : DwiNuri Scarfs (Kalau rajin LIKE. Admin ucap terima kasih daun keladi :)

         FOLLOW IG : @dwinuriscarfs_ (if ada, kindly mention ye if ada)

5- Hantar your link entry dalam kotak komen by mention :
          - NAME :
          - FB NAME  :
          - BLOG NAME :


TARIKH TUTUP : 31th AUGUST 2015
HADIAH PEMENANG 1st GIVEAWAY by @ MAWAR_ASSUFI
sha dah lama tak join segmen macam ni..so kena rajinkan diri join..jom kawan2 masuk dalam blog list wawa...jangan sombong2 tauu..hihihi

Dah macam tajuk karangan sekolah rendah...haha..well, sha dari dulu memang nak sangat belajar main gitar..sha start minat time form 4, dulu tinggal asrama, kawan ramai yang pandai..so dapatla belajar kod..ingat sampai sekarang tauu

Teringin nak gitar warna pink, survey dekat satu kedai..setiap kali pergi sana, tengok ja gitar tu..kumpul duit baru dapat beli..biasalah kalau orang kerja makan gaji kan..tak semua benda kita nak, terus dapat..banyak lagi komitment kena bayar.

So bila dah dapat terus adik sha tiun...untunglah lelaki cepat pandai main gitar...sha suka lelaki pandai main gitar...erm..erm..haha..ok sambung cerita..lepas ja tiun terus gigih sha belajar main...1st tu bunyi memang sumbang kelaut...sampai berkubal jari-jari manis sha..sakit :(

Bila petik gitar, jadi langsung tak ada bunyi..haha...main punya main..alhamdulilah sha dah boleh menghasilkan beberapa lagu...cehhh...tapi sha main taklah sampai nak buat video dekat utube..nanti femes lak..susah orang nak cari makan..haha kidding...

Siapa perempuan pandai main gitar..sha salut lahh..sebab kan..jari dah lah tak sampai, kecil lagi tu...hahahaha...tapi memang cute ja bila pegang gitar..haha..*angkatbakul*




Klik banner kalau nak join ya..
Sha join Merdeka GiveAway Dari KasutKaca15, semoga murah rezeki sha dapat tudung bawal...al maklumlah sha pengemar tudung bawal..lagi2 tudung AJ,,tapi sha tak kisah dapat tudung apa2 ja..hahaha...macamlah boleh menang..Insyallah kalau ada rezeki kan :)



Ai..Sedihnya bila terfikir nak tinggalkan dunia blogger..cukuplah sha dah tinggalkan dunia design..entah pandai lagi ka tak design blog orang...pandai tapi ambil masa..so kalau ada yang tanya sha masih ambil tempahan design ka sha minta maaf sangat..huhu..

Blogger lagi ke? Sha rindu dengan blog..dah lama tak update..banyak sangat benda sha nak share...semuanya dah lain..jalan hidup sha pun dah berubah..hahah..kahwin ja belum..

Dah lama tak Blog Walking..korang masih kenal sha ka?ada yang rindu sha...haha..takda kan..sedihnya...

Insyallah next time sha akan aktif blog..
Wifi dah ok, Laptop pun dah ok..kena cari masa ja sekarang ni..hihi

So jawapannya..sha masih blogger..ok :)