28 April..Happy Birthday untuk My BFF Noramima Binti Gusnadi, dah send dah video box tapi box belum ambil lagi..lagi banyak surprise..nanti baca k sayangs..alhamdulilah buat dia terharu semalam..nasib baik terfikir nak buat video..kalau tak, tak ada nak surprise bagai, memandangkan buat box pun rushing

Plan dah lama nak buat, cuma masa ja tak ada..sha buat box ni 2jam ja tau...ni pun sangat simple..tapi sebelum buat tu dah plan nak design macam mana...siap2 print gambar semua..curi dekat wechat..surprise la konon nya kan..hahaha

Kebanyakkan Explode Box macam ni orang buat nak bagi hadiah anniversary..lagi romantik..boleh isi banyak gambar dalam tu..nanti sha tunjukkan yang kotak besar, anak bos buat untuk boy friend dia..

Yang ni pula Video Surprise Birthday Box DIY yang sha buat sendiri..
Camera Video oleh anak bos..thanks yan yan tolong saya :)
Enjoy...

video


So exciting bila kawan blogger minta sha design kad kahwin dia..amboi macam sha pula yang nak kahwin..haha..simple ja..alhamdulilah dia terima design sha..dah print dah..

Tema kad kahwin : Badminton..

Tahniah buat Nana Kimie, semoga bahagia ke akhir hayat..selamat melangkah ke alam perkahwinan..doakan sha sekali tau haha..

Tetiba ja rasa title tu buat orang takut..yaka? haha..Ya Allah, punya lama sha baru update blog..almost 2minggu..entah apa yang sibok sangat sampaikan tak sedar yang sha ada blog..game la..COC lagi..ok..

Ok jom bincang satu penyakit yang paling blogger takut...korang rasa apa ya? (versi Farah Queen)

Malas Update Blog !
Hahah..yesssza..betul..sangat betul...penyakit ni datang time banyak alasan..tiada internet lah..macam mana nak update kalau tiada internet? time bz la..macam mana mau update kalau kerja itu belum buat kerja ini belum buat..aigoo..sharina..sharina..

Kadang2 jeles juga tengok kawan blogger tegar, ada ja idea nak dikorek tuk dijadikan entry..bestnya..sha dulu pun macam tu..rajin ja update, rajin ja edit blog orang..buat segmen itu ini..sekarang menyepi dahh..ntah korang kenal lagi tak dengan sha? hahaha

Insya Allah lepas ni akan rajin Update dan rajin Blog Walking..
emm..hahaha..




Terkejut beruk bila tengok blog error..eh takkan masalah domain lagi, sedangkan sha dah bayar dah..masuk ni dah 2kali error..dashboard boleh pula masuk..maksudnya bukan kena hack..huhu..

Try contact yang in-charge domain dia cakap sedang upgrade DNS, Blogger Rahmad ada bagitu yang DNS bermasalah..ah..sudah..sha pun tak tahu binatang tu..dia bilang try guna DNS lain..erk..siapa yang sudi tolong sha tukar DNS?? hihih..

5 hari blog tak dapat buka, follower kurang satu..page view 0 terus..aigooo.. rindu nak update membuak2 time blog tak dapat buka..perghh..

Lagi2 nak cerita pasal Chibi..haha...nanti la.. 
ok guyss...
Assalamualaikum..


Siapa yang gila drama korea, meh..sha nak kongsikan lagi satu drama lakonan Jong Suk oppa..best juga cuma heroin dia tua sikit haha..

Macam korean drama yang lain, iaitu Pinocchio dan Doctor Stranger, I Can Hear Your Voice adalah Hero pelakon yang sama..dengan keistimewaan tersendiri..apa? yang tu kena tengok sendiri..hihih..
 
Sinopsis

“I Can Hear Your Voice” diperkuat para bintang seperti Lee Bo-young dan , Lee Jong-suk serta Yoon Sang-hyun dan Lee Da-hee. Drama ini bercerita tentang Lee Bo-young memerankan karakter pengacara cantik Jang Hye-sung yang pragmatis. Ia punya masa lalu kelam yang berkaitan dengan Park Soo-ha (Lee Jong-suk), seorang siswa SMA yang punya kekuatan super, yakni membaca pikiran orang. Hadir pula pengacara cerdas dan lucu, Cha Gwan-woo (Yoon Sang-hyun), yang merupakan mantan polisi. Mereka bertiga akan sering berhadapan dengan berbagai kasus hukum yang seru dan menarik.

I Can Hear Your Voice adalah drama SBS 18 episode yang disutradarai Jo Soo-won. Awalnya drama ini hanya memilki 16 episode, namun karena ratingnya yang tinggi, dua episode extra ditambahkan. I Can Hear Your Voice memadukan drama komedi romantis dengan beberapa elemen fantasi.

Bestkan? so jom start feeling dengan Jong Suk Oppa :D