12 December 2015

Chibi Mengandung ??



Who is Chibi? dah lama tak cerita pasal chibi..tengok gambar pun dah tau Chibi is my kucing kesayangan Chibi, masa mula-mula...sangat comel..now dah besar dan panjang..mungkin keturunan kot haha...now chibi is pregnant..sha tak tahu nak happy or sad..sebab sha not ready lagi ada another baby..after her..means chibi..

Dulu time chibi masih baby..sangat perlukan perhatian..since dia no have mum kan..kesian dia..bercerai susu..so sha sangat caring dengan dia..hampir everyday kasih mandi...haha..sangat clean dia..sekarang seminggu sekali baru jumpa air..sebab busy sangat..huhu..

Now, dia mengandung??I thought she was too young to have a babies..tapi dia akan jadi seorang ibu...awww...what a great feeling..

Selalu cakap dekat chibi 
"Best tak mengandung?"
She was...miauuu..
hahaha...



Sha belum lagi bawa dia jumpa doktor..but after google..memang ada tanda-tanda ibu mengandung hahaha..dah boleh jadi doktor ni..haha...

Chibi mostly sangat manja since dia mengandung..pantang kena tinggal makan terus miau memanjang..suruh sha teman makan..alahai sweetnya...bestnya tengok kucing mengandung..terasa nak mengandung juga...aipss..haha...



Post a Comment