Blog Refreshed

Ada perasan apa-apa tak? :brave: haha..looks different kan? simple ja..sha edit dari kemarin..:yummy:saja nak kasih fresh sikit blog..dah lama tak godek blog..terpaksa buka balik buku edit haha..tak ada lah..just refer tutorial orang yang terer dalam edit ni..contohnya macam Lyssa dan Nabila Medan..korang kenal kan?tak kenal? meh nak cubit hahaha  blogger-emoticon.blogspot.com

Blog list hilang dah..sebab sha tukar template kan..kalau berminat nak jadi blog list sha..meh lah tempek link blog..;)

Kalau sudi la...
hihihi...

14 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Patut da lain..lta pun nak ubah la blog kasi refresh hehe..ok ni link blog lya http://blogashalta.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. cantikkk, comel dan vintage ! Lissa suka! :D

    kalau nak tempek ni > http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/ .. boleh? hihi

    ReplyDelete
  4. Nak masuk dlm bloglist boleh? Hehe

    http://syaza-applemints.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang dik sha....cantik...hihi
    http://mardiahdiana.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.
    Singgah membalas kunjungan.
    http://ibuberbicara.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. As salam. Hy sha :) nice template, dah lama tak nampak template cenggini :D Boleh je nak exchange bloglist :)

    http://afzalsukasuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum sha, mai sini balas kunjungan :)
    Cantiknya template..sweet sangat.

    nak join bloglist skali yer, kalau sudi letak la link kita ni
    http://irsyahealthyhouse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam ukhuwah sis

    missnurulrahimah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. NAK TEMPEK LINK SKALI YEA.. THANKS...

    http://bizana2u.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. Sudi nak masuk bloglist awak.. Awak sudi tak nak masukkan saya dalam blogslist? Hahaha.. Jemput singgah blog

    mrdoctorspeaking.blogspot.my

    ReplyDelete
  12. jemput singgah blog sy yg x seberape.. http://www.prettyhealthyshope.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Previous Post Next Post