Kek Birthday.. Failed

, , 6 comments


2 kek yang sama..sha buat untuk bini boss dan opis mate..ahhh..buruk kan..tapi sedap..ceh puiji diri kan..ehh...kawan sha cakap sedap taauuu..tak terlampau manis..tapi keras kot..boleh patah pisau potong kek yang plastik..aishh malunya hahaha

Tapi sha nak try lagi buat kek..after failed ni, sha rasa nak buat lagi dan lagi..tapi malas hahaha..tunggu gaji baru naikkan semangat lagi..nak beli barang2 kek pula..ashhh tak sabar nak gaji..haha




6 comments:

  1. Yang paling penting, rasa dia best! Hehe. Luaran nom dua. :P

    ReplyDelete
  2. Nampak cam sedap je. Kek coklat ke ni

    ReplyDelete
  3. janji sedap...rupa buruk pun takpe sis....

    ReplyDelete
  4. yang penting rasanya dan keikhlasan hati pembuatnyaa.. hehe :D

    ReplyDelete
  5. macam chinese igt sarawak.. huhu
    tak apa trial n error lama2 menjadi la.. tp lepas tutup topping tak nampak yg tak eloknya kan? hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)