06 September 2015

Selamat Pengantin Baru Nana & Hanis

Bestnya..dah jumpa jodoh..tahniah buat Nana dan Suami..kahwin hari ini..06 September 2015, since kami dah lama lost contact, then dia ternampak blog sha..hope dia baca juga blog sha ni..entry ni khas buat dia..!! semoga bahagia, jadilah isteri yang solehah..

Biarlah perkenalan kita jadi rahsia kita tau..tapi sha tak kisah macam mana perkenalan kita tu buat kita jadi closer walaupun tak pernah jumpa..hahah..pelik kan..but still can create a good relationship..

Then, terimalah hadiah yang tak seberapa dari sha..sory sangat tak dapat hadir wedding awak..
Hadiah tempah dari HASLIANACRAFT..cute sangat..thanks dear..penuhi permintaan untuk buat frame ni..hahaha...

Well, doakan jodoh sha pula..entah mana dia sesat..hahaha...

Post a Comment