Gaji Kecil Dilarang Sakit

, , 7 comments
Haha..sebenarnya sha nak tulis tittle sakit..then bila google nak ambil gambar terus nampak gambar atas ni..gaji kecil dilarang sakit..adakah?

Sha kena hati-hati menaip ni..memandangkan boss sha selalu stalk blog ni, hahhaa..kantoi gambar dan luahan hati..so dipendekkan cerita..sha sekarang memang sakit tapi taklah teruk sangat..batuk ja pun taklah menganggu kerja sha sebagai kerani..maklumlah sekarang ni Kota Kinabalu berjerebu..

Tapi..tetap juga sha pergi kerja walaupun sakit, sebabnya malas mau pergi klinik, nanti kena jarum dan kena paksa makan ubat..angkat bendera putih !!..hahaha...still boleh tahan..

Tapi alhamdulilah masih diberi nikmat sakit, untuk hapuskan dosa-dosa kecil..
so kecil kah besar kah gaji korang tetap kena jaga kesihatan..tauu...





7 comments:

  1. Kalau sakit mc je..tu hak pekerja kot...singgah sini daripada anazarin

    ReplyDelete
  2. Betul tu sha. Kalau nak sakit x kira boss atau kuli. Tapi boss akk tu x pernah sakit. Yg sakit kami kuli kuli je. Dia x pernah mc or el. Bertuah jadi superman cam dia.

    ReplyDelete
  3. Yup Sha...Jerebu sana sini..Dekat semenanjung pun pagi ni...nampak kabur dah...kekadang tertanya-tanya gak.asal bulan 9 10 je..mesti jerebu...apakah puncanya

    ReplyDelete
  4. Mmmm.. Ada kat mana mana masalah ni. Sakit patot mc lah kan.. Tapi sakit sikit2 gagahkan juga ke pejabat.. Tanggungjawab menanti

    ReplyDelete
  5. hahaha cam nie pun boleh ke ?


    Azney singgah BW dari segmen Emas Putih :)
    http://www.azneyshamsuddin.com/

    ReplyDelete
  6. Apa pun wajib jaga kesihatan taw

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)