Durian Crepe

by - Sunday, September 20, 2015



Finally, terasa juga sha durian crepe ni..pergh..sedap sangat sampai tak dapat nak habiskan keempat2 biji tu, besar gila..penuh krim..maybe sha kenyang makan chicken chop tadi petang..

Durian crepe ni sha delivery ja tadi..sekali dengan yam crepe RM8/pcs free delivery..selalu sha jumpa RM10 tu pun 3 biji ja..kira ni murah sikitlah kan..hihi



ok byee..

You May Also Like

15 Comments

  1. Huaaaaaaaaaa terliurrr!!! Ishh ni nak pergi cari esok ni.. sedap kalau makan sejuk-sejuk.. nyumssss

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik sha... wahh.... sedapnya..teringin juga akak nak makan durian crepe ni....

    ReplyDelete
  3. besarnyaaa durian crepe tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam.. Saya singgah blogwalking yeee.... =D

    ReplyDelete
  5. salam sha, BW here :)
    alahai durian crepe dah lama tak makan, last mkn time study kt u dulu

    ReplyDelete
  6. nyummy ;)
    PG singgah blogwalking dari blog emas putih.
    salam perkenalan ya :)

    ReplyDelete
  7. selalu jumpa kaler hijau dgn kuning je. ni Coklat pon durian crepe juga ke? Sedap-2. Tapi boleh telan 1 je kalau beli. hehe sebab krim dia waduh bisa bikin kenyang :D

    Blogwalking dari Blog Kak Uzu (EmasPutih) :D

    Alja no 28 (www.cahayapermata.my)

    ReplyDelete
  8. Wah...nampak sedap...tak pernah lagi nampak yang yam crepe tu

    ReplyDelete
  9. Ui ahhh sdpnya tu sha,lya maw buat blm lgi trbuat2

    ReplyDelete
  10. aduh... aduh... meleleh ailio, tengok durian crepe tu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)