Showing posts from September, 2015

Durian Crepe

Finally, terasa juga sha durian crepe ni..pergh..sedap sangat sampai tak dapat nak habiskan keempat2 biji tu, besar gila..penuh krim..maybe sha kenyang makan c…

Read more

Pemenang Giveaway Wallet By Opzzpinky

Maaf sebab lambat post pemenang..sha busy bercuti dan sangat malas nak update blog since tak seberapa sihat..hihi..seramai 112 peserta join..thanks sangat support …

Read more

Gaji Kecil Dilarang Sakit

Haha..sebenarnya sha nak tulis tittle sakit..then bila google nak ambil gambar terus nampak gambar atas ni..gaji kecil dilarang sakit..adakah? Sha kena hati-ha…

Read more

Selamat Pengantin Baru Nana & Hanis

Bestnya..dah jumpa jodoh..tahniah buat Nana dan Suami..kahwin hari ini..06 September 2015, since kami dah lama lost contact, then dia ternampak blog sha..hope dia …

Read more

Free Tapak Iklan Sebulan - 10 Terawal

Sempena menghargai pembaca/pengunjung blog sha yang paling sporting..sha nak bagi free tapak iklan sebulan...untuk 10 yang terawal..wah bestnya kannn..syarat simpl…

Read more

Pindah Rumah - Streamyx Kena Daftar Alamat Baru

Adui ingatkan post masalah pindah rumah baru yang  INI  dan settel, tak sampai sebulan, streamyx pula tiada connection...peningnya..dah lah bayar kontraktor RM1…

Read more
Load More That is All