Purse RM 20.00

, , 9 comments

Sha nak test dekat blog, if ada yang berminat nak beli Purse murah ja RM20/pcs, Purse sha beli dekat luar negara, so macam preorder lah juga dalam 2-3 minggu baru dapat barang..Harga tersebut sudah termasuk dalam postage dari Luar Negara ke Malaysia..

Ada 10 Design sha akan keluarkan dalam 1 Batch, color full..kalau ada yang berminat nak join group whatsapp untuk purse dan Bag..boleh Whatsapp sha 012-8427478
Kalau nak cuci mata atau nak tunggu design next batch pun boleh join juga..sha tak remove korang juga kalau tak beli..hihih...

Cara Order :-
Whatsapp sha = Warna dan Code Purse



9 comments:

  1. D04 menarik perhatian. Tp kan, ada tak jual purse blh ltk fon? Heheh ssh nk jmpe

    ReplyDelete
  2. Ehh comel2 la sha, mcm da yg brkenan ni

    ReplyDelete
  3. shaaaa......Geram tengok!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. omel..moga sukses dalam perniagaan sha..

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini dik sha...wahh...semua pun comel2 lah dik sha....

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)