23 August 2015

Purse RM 20.00


Sha nak test dekat blog, if ada yang berminat nak beli Purse murah ja RM20/pcs, Purse sha beli dekat luar negara, so macam preorder lah juga dalam 2-3 minggu baru dapat barang..Harga tersebut sudah termasuk dalam postage dari Luar Negara ke Malaysia..

Ada 10 Design sha akan keluarkan dalam 1 Batch, color full..kalau ada yang berminat nak join group whatsapp untuk purse dan Bag..boleh Whatsapp sha 012-8427478
Kalau nak cuci mata atau nak tunggu design next batch pun boleh join juga..sha tak remove korang juga kalau tak beli..hihih...

Cara Order :-
Whatsapp sha = Warna dan Code Purse



Post a Comment