12 September 2015

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Rasa lama sangat sha tak buat GA, so today sha nak bagi wallet cute ni dekat korang yang bertuah..ok bah kan? try join dulu, mana lah tau ada luck kan...

Syarat simple ja la awak !!

Follow Blog Sha
Like Fan Page 
Follow kita dekat Insta 
kalau tiada insta, abaikan..kalau dah follow terima kasih :)

Hadiah..kita nak bagi 1 wallet kat atas ni dekat orang yang bertuah..siapa kah? kita main random ja..adil dan saksama..kan..so korang pilihlah nak warna apa..

Start 12 Aug until 12 Sept..so ada masa sebulan, kena join awal2 tau..takut nanti terlupa kahh..hahh..tak ke kempunan kau hahaha...

Good Luck !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Hadiah ni sha order nun jauh dekat China..so lambat sikit dapat tauuu..tapi..tapi sha janji korang akan dapat juga..sebab sha borong bag dari sana..

Kalau korang nak beli, contact ja sha...ok..kita bagi harga murah punya..yang penting korang bayar postage dari China tu..hihih
Post a Comment