Blogger lagi ke? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

August 11, 2015

Blogger lagi ke?



Ai..Sedihnya bila terfikir nak tinggalkan dunia blogger..cukuplah sha dah tinggalkan dunia design..entah pandai lagi ka tak design blog orang...pandai tapi ambil masa..so kalau ada yang tanya sha masih ambil tempahan design ka sha minta maaf sangat..huhu..

Blogger lagi ke? Sha rindu dengan blog..dah lama tak update..banyak sangat benda sha nak share...semuanya dah lain..jalan hidup sha pun dah berubah..hahah..kahwin ja belum..

Dah lama tak Blog Walking..korang masih kenal sha ka?ada yang rindu sha...haha..takda kan..sedihnya...

Insyallah next time sha akan aktif blog..
Wifi dah ok, Laptop pun dah ok..kena cari masa ja sekarang ni..hihi

So jawapannya..sha masih blogger..ok :)


5 comments:

  1. Arol kena kak Sha lagi! :D Take your time. Nanti bila ada kelapangan, update lah blog macam dulu. :)

    ReplyDelete
  2. Asalam sha, lmanya x singgah cne..lya msh knl bha sha.comelnya kucing tu da bntuk love d bdnya

    ReplyDelete
  3. selagi blog bernyawa,selagi tu kita blogger...i guess hehehe

    ReplyDelete
  4. HEYYY..JGN LUPA SINGGAH BLOG SYIRA :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad