15 August 2015

Aku dan Gitar Pink


Dah macam tajuk karangan sekolah rendah...haha..well, sha dari dulu memang nak sangat belajar main gitar..sha start minat time form 4, dulu tinggal asrama, kawan ramai yang pandai..so dapatla belajar kod..ingat sampai sekarang tauu

Teringin nak gitar warna pink, survey dekat satu kedai..setiap kali pergi sana, tengok ja gitar tu..kumpul duit baru dapat beli..biasalah kalau orang kerja makan gaji kan..tak semua benda kita nak, terus dapat..banyak lagi komitment kena bayar.

So bila dah dapat terus adik sha tiun...untunglah lelaki cepat pandai main gitar...sha suka lelaki pandai main gitar...erm..erm..haha..ok sambung cerita..lepas ja tiun terus gigih sha belajar main...1st tu bunyi memang sumbang kelaut...sampai berkubal jari-jari manis sha..sakit :(

Bila petik gitar, jadi langsung tak ada bunyi..haha...main punya main..alhamdulilah sha dah boleh menghasilkan beberapa lagu...cehhh...tapi sha main taklah sampai nak buat video dekat utube..nanti femes lak..susah orang nak cari makan..haha kidding...

Siapa perempuan pandai main gitar..sha salut lahh..sebab kan..jari dah lah tak sampai, kecil lagi tu...hahahaha...tapi memang cute ja bila pegang gitar..haha..*angkatbakul*




4 comments:

  1. Comelnya gitar sha, pinkish gitu..Lya lngsung x pndai main gitar

    ReplyDelete
  2. Akak pun tak pandai main gitar ni...tapi bila tengok perempuan pandai main gitar nampak comel lah...hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)