07 May 2015

Pulang yang tak dirancang


Happy Holiday, manusia mana tak excited bila tiba2 ada chance pulang hometown kan..haha..paling best cuti yang tidak dirancang..Ya Allah, punyalah best !! terima kasih Allah walaupun pulang cuma 4hari tapi terlepas rindu dekat rumah..hihi..

Cuti ni macam angin ja, sekejap ja rasa kan..tapi pulang sandakan, sha memang akan luangkan masa dengan kawan2..so destinasi utama ialah..kompleks batu 5, sha memang akan pergi sana, tolong kawan menjual..ngam2 time tu musim luruh..so sangat cantik photo shoot..walaupun dah bertukar warna bunga dekat situ..hahaha

Lepas tu tengok orang main belon..terus photo shoot dekat situ..macam kanak2 riang haha...






Cantik pula pakai turquoise ni, nampak kulit menyerlah..raya nanti nak buat baju combine dengan warna ni la..pink tetap ada..haha..

Post a Comment