April, Kawan Baru Chibi

, , 4 comments
April, kucing baru, kawan Chibi,  sekarang dah May..nampak sangat entry basi kan..haha..never mind..nak story juga :P..1st time masuk rumah, Chibi dan April langsung tak berkawan..Chibi ngiau2 ja..tapi April ni cool..sha suka tengok bulu dia..lembut ja walaupun anak bos jumpa dia dikedai makan, culik dan bawa pulang rumah..hahaha

Lama2 dorang kawan juga, siap main gusti bagai..hahaha..of cos lah Chibi kalah..sebab dia masih kecil..tapi since sha pulang sandakan 1 May tu, April hilang..tinggal Chibi sorang2..risau juga bila April tak pulang2..sebab Chibi ngiau2 cari kawan dia seekor ni..

Em...mungkin dia dah ada kehidupan baru kan..
sampai hati tinggalkan Chibi..hukss



4 comments:

  1. Hai April. Comelnye awak. hehe

    ReplyDelete
  2. Da org culik kot sbb nmpk kucing tu brsih n cntik

    ReplyDelete
  3. Comelnyaaaaaaaaaa ^^ KTC ada rabbit je. Kucing takde. Huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)