29 April 2015

Surprise Birthday Box DIY


28 April..Happy Birthday untuk My BFF Noramima Binti Gusnadi, dah send dah video box tapi box belum ambil lagi..lagi banyak surprise..nanti baca k sayangs..alhamdulilah buat dia terharu semalam..nasib baik terfikir nak buat video..kalau tak, tak ada nak surprise bagai, memandangkan buat box pun rushing

Plan dah lama nak buat, cuma masa ja tak ada..sha buat box ni 2jam ja tau...ni pun sangat simple..tapi sebelum buat tu dah plan nak design macam mana...siap2 print gambar semua..curi dekat wechat..surprise la konon nya kan..hahaha

Kebanyakkan Explode Box macam ni orang buat nak bagi hadiah anniversary..lagi romantik..boleh isi banyak gambar dalam tu..nanti sha tunjukkan yang kotak besar, anak bos buat untuk boy friend dia..

Yang ni pula Video Surprise Birthday Box DIY yang sha buat sendiri..
Camera Video oleh anak bos..thanks yan yan tolong saya :)
Enjoy...

video