22 April 2015

Penyakit yang paling ditakuti Blogger


Tetiba ja rasa title tu buat orang takut..yaka? haha..Ya Allah, punya lama sha baru update blog..almost 2minggu..entah apa yang sibok sangat sampaikan tak sedar yang sha ada blog..game la..COC lagi..ok..

Ok jom bincang satu penyakit yang paling blogger takut...korang rasa apa ya? (versi Farah Queen)

Malas Update Blog !
Hahah..yesssza..betul..sangat betul...penyakit ni datang time banyak alasan..tiada internet lah..macam mana nak update kalau tiada internet? time bz la..macam mana mau update kalau kerja itu belum buat kerja ini belum buat..aigoo..sharina..sharina..

Kadang2 jeles juga tengok kawan blogger tegar, ada ja idea nak dikorek tuk dijadikan entry..bestnya..sha dulu pun macam tu..rajin ja update, rajin ja edit blog orang..buat segmen itu ini..sekarang menyepi dahh..ntah korang kenal lagi tak dengan sha? hahaha

Insya Allah lepas ni akan rajin Update dan rajin Blog Walking..
emm..hahaha..




Post a Comment