5 Hari Blog Tidak Dapat Buka

by - Thursday, April 09, 2015

Terkejut beruk bila tengok blog error..eh takkan masalah domain lagi, sedangkan sha dah bayar dah..masuk ni dah 2kali error..dashboard boleh pula masuk..maksudnya bukan kena hack..huhu..

Try contact yang in-charge domain dia cakap sedang upgrade DNS, Blogger Rahmad ada bagitu yang DNS bermasalah..ah..sudah..sha pun tak tahu binatang tu..dia bilang try guna DNS lain..erk..siapa yang sudi tolong sha tukar DNS?? hihih..

5 hari blog tak dapat buka, follower kurang satu..page view 0 terus..aigooo.. rindu nak update membuak2 time blog tak dapat buka..perghh..

Lagi2 nak cerita pasal Chibi..haha...nanti la.. 
ok guyss...
Assalamualaikum..


You May Also Like

5 Comments

  1. di pihak domain so far takde apa masalah dik. macam akak pernah cakap, maybe ni berkaitan hosting. Alhamdulillah akak guna domain .my takde masalah. and hosting akak pakai dengan abang Eizil :)

    ReplyDelete
  2. Biasa la tu dugaan bila guna domain dotMY ni.. sabar ye kak.. Tak pe pulun balik cari pageview

    ReplyDelete
  3. eeerk.. da ok ke skarang ? memang tak faham leee pasal2 domain ni..

    ReplyDelete
  4. Tu baru 5hari kalau lg lama ntah ape yg jadi.....

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)