09 April 2015

5 Hari Blog Tidak Dapat Buka

Terkejut beruk bila tengok blog error..eh takkan masalah domain lagi, sedangkan sha dah bayar dah..masuk ni dah 2kali error..dashboard boleh pula masuk..maksudnya bukan kena hack..huhu..

Try contact yang in-charge domain dia cakap sedang upgrade DNS, Blogger Rahmad ada bagitu yang DNS bermasalah..ah..sudah..sha pun tak tahu binatang tu..dia bilang try guna DNS lain..erk..siapa yang sudi tolong sha tukar DNS?? hihih..

5 hari blog tak dapat buka, follower kurang satu..page view 0 terus..aigooo.. rindu nak update membuak2 time blog tak dapat buka..perghh..

Lagi2 nak cerita pasal Chibi..haha...nanti la.. 
ok guyss...
Assalamualaikum..