Showing posts from April, 2015

Surprise Birthday Box DIY

28 April..Happy Birthday untuk My BFF Noramima Binti Gusnadi, dah send dah video box tapi box belum ambil lagi..lagi banyak surprise..nanti baca k sayangs..alham…

Read more

Design Kad Kahwin Blogger

So exciting bila kawan blogger minta sha design kad kahwin dia..amboi macam sha pula yang nak kahwin..haha..simple ja..alhamdulilah dia terima design sha..dah pr…

Read more

Penyakit yang paling ditakuti Blogger

Tetiba ja rasa title tu buat orang takut..yaka? haha..Ya Allah, punya lama sha baru update blog..almost 2minggu..entah apa yang sibok sangat sampaikan tak sedar …

Read more

5 Hari Blog Tidak Dapat Buka

Terkejut beruk bila tengok blog error..eh takkan masalah domain lagi, sedangkan sha dah bayar dah..masuk ni dah 2kali error..dashboard boleh pula masuk..maksudnya …

Read more

Sinopsis I Can Hear Your Voice | Korean Drama

Siapa yang gila drama korea, meh..sha nak kongsikan lagi satu drama lakonan Jong Suk oppa..best juga cuma heroin dia tua sikit haha.. Macam korean drama yang…

Read more
Load More That is All