Tudung Adijuma Pilihanku

by - Sunday, March 29, 2015

Tergoda dengan keluaran terbaru Pink Lable sabtu yang lalu, namun sha rasa White Lable lagi cantik walaupun murah haha..tetap menjadi pilihan bertudung senang guna dan tak perlu iron macam sha haha..

Alhamdulilah, kini koleksi tudung Adijuma bertambah..sikit2 beli..ada yang masih hutang..hahaha..nanti gaji baru bayar, tapi sha taklah ketagih sangat nak beli AJ..cuma kalau ada warna dan pattern yang comel baru sha beli..

Setakat ni sha baru ada White Lable, Pink Lable, Green Lable...murah2 ja..


Big Thanks to my lovely friends sanggup beratur panjang semata2 beli tudung AJ, terjebak sebab dorang la ni..haha..apapun memang korang terbaik...


You May Also Like

10 Comments

  1. Wah byknya koleksi sha, lya pun da tpi x la byk ni hihi

    ReplyDelete
  2. dulu kembar pun memang pengumpul tudung aidijuma..banyak betul koleksi dia

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum
    singgah pagi
    cantiknya

    ReplyDelete
  4. salam singgah sini dik sha....wahhhh...dah banyak koleksi tudung AJ dik sha....cantik....

    ReplyDelete
  5. ALA .. MCM KENAN LA DGN TUDUNG AJ NI . HAISH . RATA2 DUK CKP PASAL TUDUNG AJ . EHEHE

    ReplyDelete
  6. lama gila tak pakai tudung bawal..
    tapi tengok adijuma ni mmg cecantik..

    ReplyDelete
  7. lawa lawa design aidijuma ni!!! lain kali, belanja kita sekali? hahah jkjk :D

    ReplyDelete
  8. belum pernah lagi beli tudung AJ ni sebab asal nak pi kedai dia...habis dah..huhu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)