29 March 2015

Tudung Adijuma Pilihanku

Tergoda dengan keluaran terbaru Pink Lable sabtu yang lalu, namun sha rasa White Lable lagi cantik walaupun murah haha..tetap menjadi pilihan bertudung senang guna dan tak perlu iron macam sha haha..

Alhamdulilah, kini koleksi tudung Adijuma bertambah..sikit2 beli..ada yang masih hutang..hahaha..nanti gaji baru bayar, tapi sha taklah ketagih sangat nak beli AJ..cuma kalau ada warna dan pattern yang comel baru sha beli..

Setakat ni sha baru ada White Lable, Pink Lable, Green Lable...murah2 ja..


Big Thanks to my lovely friends sanggup beratur panjang semata2 beli tudung AJ, terjebak sebab dorang la ni..haha..apapun memang korang terbaik...


Post a Comment