Rumah Baru Chibi

, , 2 comments

Rumah Baru Chibi | Taklah baru sangat..haha..rumah yang boss tolong sha renovated dari sangkar burung ke rumah kucing dua tingkat..hihi..awesome tak boss sha? of cos lah dia seorang yang suka design rumah..memang terbaik..thanks boss..(dia baca blog sha, so kena puji lebih hahaha)

Happy ja Chibi tidur dirumah baru..sha pulang kerja ja dia bising..makan dan bawa main..lepas tu pandai pula penat...then lending macam2 gaya tidur dia..haha..

Rutin harian sha..kalau pagi selepas mandi bersiap pergi kerja..then urus Chibi..pulang kerja..tengok Chibi baru mandi dan masak..haha..Alhmdulilah taklah sha sunyi sorang2 dirumah..

Thanks Boss sebab boss sanggup jaga Chibi macam kucing sendiri :)

2 comments:

  1. alaaahai syiok nye dia ada tempat duduk baru.. boleh guling2..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)