Pindah Rumah Baru - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

March 7, 2015

Pindah Rumah Baru

Credit to google
Lamanya tak update blog..sha pindah rumah, jadi busy sikit kasih cuci rumah, kasih kemas dan sebagainya..alamat rumah dirahsiakan..hihi..tapi kalau rumah sha macam atas tu..Ya Allah, mesti sha tak keluar rumah..comel sangat kan..haha

Rumah yang sha tinggal sekarang ni agak besar gila..sorang ja tinggal memang sunyi sepi lah kan..pakai pun cuma bilik dan dapur..so sha kenalah rajin memasak..haha..sha dah ada dapur sendiri..kena selalu buka google nak masak apa malam ni..

Terima kasih sangat2 pada Bos dan Misis untuk rumah ini..terharu sangat tolong sha kemaskan rumah walaupun penat..terima kasih..terima kasih...

Alhamdulilah dapat The best Boss Ever

So..jom sha bawa korang tengok rumah baru sha..hihi..

Bilik Utama

Dapur

Ruang Tamu

Rumah masih kosong lagi, Insyallah lepas ni akan beli barang sikit2..tapi bagi sha yang penting selesa dan barang dapur ada, dah ok tu..hihi

Oh ya..siapa yang mahu cari bilik sewa, sha ada 2bilik kosong, ada air cond tauu..kalau korang berminat boleh contact sha [whatsapp only - 012 8427478] sha cari yang serius sahaja, jangan nak mengorat2 ya haha...

Suprise dari boss dan anaknya

Hahaha..dorang tahu sha suka tengok korea, tapi dorang tak tahu sha tak kenal pun artis lelaki diatas ni..hihi...apapun bilik sha, boss yang deko..memang terbaik..TQ boss..

6 comments:

  1. tgk ruang tamu tu mmg nampak luasnya rumah.

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi dik sha...wahh...cantiknya rumah baru sha....

    ReplyDelete
  3. comelnye periuk nasi..
    kaler pink..

    pjam boleh?
    hihi

    ReplyDelete
  4. Wah untungnya sha dpt bos yg Sgt baik

    ReplyDelete
  5. Wah untungnya sha dpt bos yg Sgt baik

    ReplyDelete
  6. peminat tegar pink? alahaii. ingat yang atas tu rumah shaaa.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad