08 March 2015

Cerita Si Kembar 9 Bulan


Cuti CNY hari tu sha pulang kampung, sangat rindu dengan si kembar [Sepupuku Si Kembar] , maklum lah lama tak jumpa, hanya mengharapkan cuti panjang baru dapat pulang sandakan..huhu...so sampai ja rumah terus bergambar dengan dorang..

Ya Allah gemuknyaaaa..rasa sangat geram tengok dorang ni ahh..kata makcik sha si Adik dah tumbuh gigi..walaupun si kakak hari tu yang demam..erk..boleh pula macam tu kan..dah namanya kembar..hihih

Aktiviti pagi, lepas bangun dorang akan tengok kartun, Tom and Jerry..kusyuk betul tengok sampai kaki naik atas haha..dah macam orang tua..bila sha halang dorang tengok..terus marah..haha..sha pun tak dapat bezakan mana kakak dan mana adik..sebab sama2 dah besar gemuk dan comel haha..



Tengok mata dorang tak berkelip pun tengok kartun..bagus juga ada stroller senang kakak dorang jaga..kalau sha yang jaga confirm tak dapat buat kerja rumah sebab asyik main dengan dorang ja haha..


Ini pula kiriman dari adik sha, si kembar kepenatan selepas kenduri, of cos lah penat kan..dorang adalah fokus utama ibu-ibu bila time kenduri..sebab terlampau comel..hahaha

Sha pun nak anak kembar..doakan :P
Kahwin pun belum hahaha...

Post a Comment