Cerita Si Kembar 9 Bulan

by - Sunday, March 08, 2015


Cuti CNY hari tu sha pulang kampung, sangat rindu dengan si kembar [Sepupuku Si Kembar] , maklum lah lama tak jumpa, hanya mengharapkan cuti panjang baru dapat pulang sandakan..huhu...so sampai ja rumah terus bergambar dengan dorang..

Ya Allah gemuknyaaaa..rasa sangat geram tengok dorang ni ahh..kata makcik sha si Adik dah tumbuh gigi..walaupun si kakak hari tu yang demam..erk..boleh pula macam tu kan..dah namanya kembar..hihih

Aktiviti pagi, lepas bangun dorang akan tengok kartun, Tom and Jerry..kusyuk betul tengok sampai kaki naik atas haha..dah macam orang tua..bila sha halang dorang tengok..terus marah..haha..sha pun tak dapat bezakan mana kakak dan mana adik..sebab sama2 dah besar gemuk dan comel haha..



Tengok mata dorang tak berkelip pun tengok kartun..bagus juga ada stroller senang kakak dorang jaga..kalau sha yang jaga confirm tak dapat buat kerja rumah sebab asyik main dengan dorang ja haha..


Ini pula kiriman dari adik sha, si kembar kepenatan selepas kenduri, of cos lah penat kan..dorang adalah fokus utama ibu-ibu bila time kenduri..sebab terlampau comel..hahaha

Sha pun nak anak kembar..doakan :P
Kahwin pun belum hahaha...

You May Also Like

7 Comments

  1. amboi tido. bergelimpangan! haha.
    tembam betul dua2 ni

    ReplyDelete
  2. alolo..comelnya si kembars ni.hehe.

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
  5. Comelnyer si kembar ..Kiut sangat

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)