24 March 2015

Bulu Kucing Berbentuk Love | Chibi De Luv


Bulu Kucing Berbentuk Love..Subhanallah, indahnya ciptaan Allah..kucing kecil yang sangat aktif dan comel ni, sha namakan Chibi..sha beli Chibi dekat pasar minggu di Gaya Street Kota Kinabalu..hasrat memang nak sangat sangat sangat ada kucing sendiri dekat KK ni..dah pindah rumah, boleh la teman sha dirumah..

Finally, Chibi..u're welcomed in my life..sangat bising oh dia..pagi bising, malam bising..macam baby yang baru lahir..I guess Chibi sekarang umur 2minggu kot..masih kecil lagi..tapi kuat makan..makan pun bising haha...

Bulu dibadan Chibi ada bentuk Love?
Ya..actually masa beli tu, sha tak perasaan sangat..sebab sha tengok mata dia cantik, hitam dan bulat..terus sha pilih dia..bila post dekat momen wechat kawan tegur bulu dia bentuk love..so wow....haha..


Sangat nakal Chibi ni..sha jaga dia macam jaga baby..aww best sangat dapat bela kucing..rasa nak dia kasih bangun sha kerja..haha...sekarang ni boss tengah renovate house dia..rumah dua tingkat tau..haha..nanti ada masa sha update lagi yaa..

Gud Nite Chibi :)