Tudung Bawal Adijuma

, , 7 comments
Comel ja Datin Norjuma kan..hihih
Tergoda dengan kawan bila nampak post tudung adijuma ni..siapa tak tergoda kan bila nampak pattern comel2 belaka..sha ja yang lambat, tapi still suka pakai shawl la..cumanya tudung bawal adijuma ni senang pakai, tebal, besar dan tak perlu iron..ciri2 tudung terbaik dan yang paling penting murah tapi berkualiti !

Kerja pakai bawal plain dan shawl, jalan dengan kawan baru pakai tudung adijuma..aci kan? haha..koleksi tudung adijuma baru 3 dekat rumah, satu tak pakai lagi..dan ada 2 lagi baru order dengan kawan..



Setakat ni hanya mampu beli White Lable ja..In Sya Allah ada rezeki boleh ikut borong lable lain..hihi..


7 comments:

  1. Assalamualaikum.. sheila pun ada beli aidijuma bidang besar yang takyah iron. hehehe seronok kan pakai tudung aidijuma. hehehhee

    ReplyDelete
  2. bawal adijuma mmg cntik2..
    tp xprnh beli lg..
    ihiks

    ReplyDelete
  3. Memg cntik sha..Suka juga lya tudungnya ni

    ReplyDelete
  4. Cantik tudung yang datin Norjuma pakai tuh.. ada sehelai, itu pun hadiah dari GA.. nanti nak cari lagi laa tudung Adijuma nih..

    ReplyDelete
  5. Hihi.... Sha pon dah terjebak ye. Memang banyak design cantik-cantik :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah ptg dik sha...dik sha pun comel gayakan tudung adijuma ni...

    ReplyDelete
  7. tulah..klu boleh nak cari tudung tak payah nak iron bagai...jimat masa..heheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)