06 February 2015

Naik Gunung Kinabalu Disember Ini

So exciting..Disember lama lagi..tapi sangat teruja bila ada slot naik gunung pada hujung tahun ini, dah lama sebenarnya simpan hasrat nak daki Gunung Kinabalu, aduhai..nama ja orang Sabah, tapi tak pernah pergi..bikin malu ! kakakaka...

Tapi..sha gayat..waaaaa...takut nak naik..tapi kawan sha cakap bila naik gunung waktu subuh, gelap tak nampak sangat..harapla kan..semangat kena kuat..sha nak sampai juga ke puncak..harap dipermudahkan..bila naik atas tu tengok permandangan dari puncak..Allahu Akbar...teringin..

Sha naik pada 31 Disember 2015, so sambut new year dekat atas puncak haha...haraplah dapat cuti..time tu busy dengan statement..emm..apapun semangat dah ni haha..



Post a Comment