Jeruk Betik Asam Boi

by - Sunday, February 01, 2015



em..em..terliur tengok kan..belum try lagi..sha memang pengemar betik @kepayas.. sebab sha kurang gemar kalau makan mangga..masam loo..lately ni teringin nak makan jeruk, ternampak post akak blogger sorang ni dekat Wechat terus order satu..hihi..

Kalau nak try, boleh order dekat Kak Suzyana [http://msvelentine.blogspot.com/] tapi area Kota Kinabalu, Sabah ja..kalau semanjung tu kena tanya dia sendiri haha..

Tadi delivery dekat rumah dia, tak sempat nak melepak..dah nak masuk waktu magrib..In Sya Allah next time kak kita jumpa ya..hihih...

You May Also Like

2 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)