09 February 2015

Bercinta dengan BFF?

Best Friend Forever, kawan tak semestinya dengan sama jenis, ada yang suka berkawan dengan lain jenis..contohnya sha banyak kawan lelaki, yang BFF tu adalah 2-3 orang ja..appreciate sangat..nak juga berkawan dengan sha walaupun gilassss haha..

Tapi macam sha memang jenis yang tak akan bercinta dengan BFF,(kalau dah jodoh tak boleh nak halang) sebabnya sha taknak merosakkan hubungan baik dengan perasaan benci bila dah break nanti..lagipun sha tiada feeling dengan kawan baik..haha..

Apa penyebab boleh ada feeling? sebabnya lelaki jenis yang suka perempuan yang sentiasa dengar luahannya (if Im not mistake)..so bila dia gaduh dengan aweks..dia meluah dekat BFF...maksudnya serasi lah dorang kan..nak ajak jalan pun tak da nya nak malu2..makan pun main jelojoh ja..nama juga BFF..haha

Sha ada pengalaman macam ni..dalam 3 orang macam tu..lastly dorang kahwin juga dengan orang lain..alhamdulilah tak payah nak frust sangat..Allah dah aturkan korang jodoh terbaik..so lupakan kisah lalu k..cumanya kitaorang pun tak jadi BFF dah lepas sha reject..haha..so reject or accept pun sama juga jawapan dia kan..huuu..

Post a Comment