Bercinta dengan BFF? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 9, 2015

Bercinta dengan BFF?

Best Friend Forever, kawan tak semestinya dengan sama jenis, ada yang suka berkawan dengan lain jenis..contohnya sha banyak kawan lelaki, yang BFF tu adalah 2-3 orang ja..appreciate sangat..nak juga berkawan dengan sha walaupun gilassss haha..

Tapi macam sha memang jenis yang tak akan bercinta dengan BFF,(kalau dah jodoh tak boleh nak halang) sebabnya sha taknak merosakkan hubungan baik dengan perasaan benci bila dah break nanti..lagipun sha tiada feeling dengan kawan baik..haha..

Apa penyebab boleh ada feeling? sebabnya lelaki jenis yang suka perempuan yang sentiasa dengar luahannya (if Im not mistake)..so bila dia gaduh dengan aweks..dia meluah dekat BFF...maksudnya serasi lah dorang kan..nak ajak jalan pun tak da nya nak malu2..makan pun main jelojoh ja..nama juga BFF..haha

Sha ada pengalaman macam ni..dalam 3 orang macam tu..lastly dorang kahwin juga dengan orang lain..alhamdulilah tak payah nak frust sangat..Allah dah aturkan korang jodoh terbaik..so lupakan kisah lalu k..cumanya kitaorang pun tak jadi BFF dah lepas sha reject..haha..so reject or accept pun sama juga jawapan dia kan..huuu..

8 comments:

  1. Assalam , susah kalau BFF lelaki , takut terjatuh cintan ..

    btw,

    Saya ada buat GA , Sudi tak join ? http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  2. kapel ngn bff ni ade risikonye..
    tkot nt bile dh ptos dh xjd bff..
    xpsl2 ilang kwn..
    tp kalo dh jdoh terima je..
    ihiks

    ReplyDelete
  3. Itu yang susah bila BFF dengan orang laki. mesti ada feeling. Kalau tak dua-dua ade feeling, mesti salah sorang ada feeling gitu gitu

    ReplyDelete
  4. huhu, actually..timm pun pernah jadi gini,, sdey jugak bila bff da kawen..tpi betul la hbungan kwan akan kekal smpai bebila :)

    ReplyDelete
  5. kite dgn husband dulu kwn yg jenis bertikam lidah, tup2 jodoh rupenyer, hikhik~

    ReplyDelete
  6. tak leh ada bff gegirl atau adik angkat gegirl.

    selalu..semua syok dengan gua.

    parah beb.

    sengsara nak nolak satu-satu.

    ReplyDelete
  7. biasa tengok dalam drama je, real punya belum.

    ReplyDelete
  8. haha betul2, semua perkara di atas ada betulnya...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad