Ais Krim Pasu tak jadik...

, , 6 comments
macam mana nak habiskan ais krim dalam pasu besar ni?
Teringin nak makan ais krim dalam pasu..sedangkan sama ja rasa makan dalam mangkuk hahaha..entahlah..tiba2..selesma ni pun pandai pula dia datang time cuti..sebelum ni dah kering dah...hahah..ni kes mau makan ais krim pasu ka apa ni?

So sha pun tanpa cek resepi dalam google, terus rushing buat ais krim pasu..fikir logik ja..beli ais krim, pasu, oreo dan chipsmore..masukkan semua sekali..dan jadi la...

tak jadik !!

sokay..next time sha buat yang cun dan cantik punya..tak jadik tak apa..yang penting licin siap jilat pasu..eh tak adalah haha...

Cara buat Ais Krim pasu yang betul boleh tengok dekat Blog Fiza [klik sini]


ok..dah set dah bahan2, nanti buat senang sikit..simpan pasu untuk cubaan kedua pula..tunggu..


6 comments:

  1. awat letak semua tu terus sha. kan letak bekas dulu dlm pasu tu >,<

    ReplyDelete
  2. selalu first trial tak semuanya menjadi kan... mesti error... hahahaha... takpe! cuba lagi..

    ReplyDelete
  3. bole try ni..hehe thanks share benda ni :)

    ReplyDelete
  4. aduyai..pun boleh..hihi..timm buat aiskrim sendri je..tpi xde la letak dlm pasu..hehe..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah makan eskrim pasu.

    Btw, cuba dan cuba dan cuba lagi okeyyyyyyyyy !! Hehehe Gudluck =)

    Thanks share =D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)