15 February 2015

Ais Krim Pasu tak jadik...

macam mana nak habiskan ais krim dalam pasu besar ni?
Teringin nak makan ais krim dalam pasu..sedangkan sama ja rasa makan dalam mangkuk hahaha..entahlah..tiba2..selesma ni pun pandai pula dia datang time cuti..sebelum ni dah kering dah...hahah..ni kes mau makan ais krim pasu ka apa ni?

So sha pun tanpa cek resepi dalam google, terus rushing buat ais krim pasu..fikir logik ja..beli ais krim, pasu, oreo dan chipsmore..masukkan semua sekali..dan jadi la...

tak jadik !!

sokay..next time sha buat yang cun dan cantik punya..tak jadik tak apa..yang penting licin siap jilat pasu..eh tak adalah haha...

Cara buat Ais Krim pasu yang betul boleh tengok dekat Blog Fiza [klik sini]


ok..dah set dah bahan2, nanti buat senang sikit..simpan pasu untuk cubaan kedua pula..tunggu..


Post a Comment