Aduhai Migraine ! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

February 24, 2015

Aduhai Migraine !


Lepas pulang dari Sandakan, terus kena migraine..tak cukup tidur ka atau lambat makan..entah..dia serang mata sebelah kiri..pedih dan ngilu yang amat..ingatkan bangun dari tidur dah ok, ni sambung pula dekat office..nasiblah boleh kerja lagi..


sha rasa sakit macam cluster tu, dia serang sebelah mata dan sangat ngilu..itu migraine kan? 
then sha ada jumpa satu cara nak hilangkan mirgaine..sha belum try lagi..insya Allah nanti sha try..

Harap kuranglah sakit tu sikit kan..atau ada petua lain, boleh ja google hahaha...

"Tidaklah seorang muslim tertimpa suatu penyakit dan sejenisnya melainkan Allah akan menggugurkan bersamanya dosa-dosanya seperti pohon yang menggugurkan daun-daunnya" (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)

My boss pun sakit, kecian dia tiada mood dekat office tadi..hihi..
semoga boss cepat sembuh ya..

2 comments:

  1. semoga cepat sembuh. mudah-mudahan petua ini dapat menyembuhkan migraine secara tak langsung memberi kebaikan pada yang lain

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad