Showing posts from February, 2015

Drama Band – Biarkanlah Lyrics

Girl Version Tetiba minat layan lagu macam ni..haha..jom belajar main gitar dengan lagu ni..sha ada copy untuk korang..senang ja kod dia.. Drama Band – B…

Read more

Aduhai Migraine !

Lepas pulang dari Sandakan, terus kena migraine..tak cukup tidur ka atau lambat makan..entah..dia serang mata sebelah kiri..pedih dan ngilu yang amat..ingatkan b…

Read more

Happy Chinese New Year 2015

Happy Chinese New Year 2015..awal pula wish nya..haha..tadi kerja half day, untunglah kan sebab orang masih kerja..tapi sha besok dah cuti..yess haha..boss sia…

Read more

Ais Krim Pasu tak jadik...

macam mana nak habiskan ais krim dalam pasu besar ni? Teringin nak makan ais krim dalam pasu..sedangkan sama ja rasa makan dalam mangkuk hahaha..entahlah..tiba2.…

Read more

Biodata Tuan Guru Haji Nik Abdul Aziz

Salam Takziah atas permergian ulamak tersohor Tuan Guru Haji Nik Abdul Aziz..sha sendiri belum begitu dekat mengenali arwah, tapi sangat terkesan atas pemergian b…

Read more

Bercinta dengan BFF?

Best Friend Forever, kawan tak semestinya dengan sama jenis, ada yang suka berkawan dengan lain jenis..contohnya sha banyak kawan lelaki, yang BFF tu adalah 2-3 or…

Read more

Naik Gunung Kinabalu Disember Ini

So exciting..Disember lama lagi..tapi sangat teruja bila ada slot naik gunung pada hujung tahun ini, dah lama sebenarnya simpan hasrat nak daki Gunung Kinabalu, ad…

Read more

Senarai Peserta Mini Giveaway Kiss Proof Lipstik

Masih sempat lagi kalau nak join [ klik sini ] tamat pada 7hb February..sambil2 tu boleh lah jenguk kawan baru..kesemua peserta akan sha masukkan dalam bloglis…

Read more

Tudung Bawal Adijuma

Comel ja Datin Norjuma kan..hihih Tergoda dengan kawan bila nampak post tudung adijuma ni..siapa tak tergoda kan bila nampak pattern comel2 belaka..sha ja yang l…

Read more

Jeruk Betik Asam Boi

em..em..terliur tengok kan..belum try lagi..sha memang pengemar betik @kepayas.. sebab sha kurang gemar kalau makan mangga..masam loo..lately ni teringin nak m…

Read more
Load More That is All