Zero memang LAWAK - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 24, 2015

Zero memang LAWAK

Sha antara penyokong kumpulan Zero, pantang undur kecuali operasi..Sabah, of course lah kan..sha suka time dorang buat lawak KRU, artis undangan Stacy dan yang kompang tu..memang lawak gila, walaupun sha tak nampak live dekat TV, sebab tidur awal kerja kan..tapi sha memang akan tengok ulangan..

2 minggu lepas lawak dorang agak hambar, tapi minggu ni memang sepatutnya bagi 5 bintang..sha pun baru start tengok pun dah gelak berabis..ngam sangat tengok time stress..yang paling lucu, Saiful a.k.a Melati..kakakaka...

Untuk minggu ke 11, sha copy dari pencuri movie untuk korang gelak tengok..
Silent Comedy dan Karoot Komedia

4 comments:

  1. husband sis cakap minggu baru2 ni zero je yg kelakar...hehehe

    ReplyDelete
  2. nanti saya tonton. lama ketinggalan maharaja lawak ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad