04 January 2015

Theme Handphone Clash of Clans

Semangat COC betul sha kan..siap share Gambar Base TH7 lagi tu..hahaha...so kali ni cerita pasal Theme COC dah boleh install dekat HP tauu, kah korang dah tahu ni? hahaha..sokay, sha nak juga share..

Untuk peminat tegar COC, korang boleh download CHEETAH LAUNCHER dekat Play Store, lepas tu klik THEME > HOT > cari COC theme .(cari sampai bawah tau..) dan Download.

Selain COC theme, banyak lagi theme lain yang cantik2 dan comel2..korang boleh download juga..hihi..tapi jangan download banyak2 nanti HP cepat hang.


tada...
Post a Comment