Sahabat bukan hanya waktu susah

, , 2 comments
Setiap tempat sha ada kawan..kena pandai cari kawan..yang betul2 dijadikan sahabat..bukan didunia..tapi diakhirat juga..Insya Allah, tapi untuk mengelakkan kita cari sahabat waktu susah, try luangkan masa dengan dia, lepak atau kalau jauh call/sms kan boleh..

Rugi kalau tiada kawan..jalan shopping sorang2 macam orang gila haha..kejap ja dah pulang..ok sha pernah..tapi bila ada kawan boleh lepak dengan dia, selfie..sharing story..ungkit kisah lama..bestlah..haha

Weekend ni nak lepak dengan kawan sekelas time sekolah menengah..since 2001 tauu..
nanti sha kenalkan :D
tapi dah jadi mama budak dahh hahaha

2 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)