02 January 2015

Kenangan Blog 2014

Template terakhir 2014
Setiap blog ada kenangan tersendiri, tahun 2014 sha sangat tidak aktif bloging lagi2 dah nak hujung tahun, sebabnya sha gila COC haha..dan sebab lain sha tiada internet, alhamdulilah dah ada da streamxy awal tahun 2015..hihih..

Setiap awal tahun jugalah sha suka screen shoot keyword,referral,landing page dan commentor blog sha..nak tahu juga siapa yang aktif jenguk blog sha ni..terima kasih lah sha ucapkan..korang memang sporting gila..gila..hihih

Kenangan sepanjang blogging 2014


                                                        Sepanjang bulan disember

Alhamdulilah, terima kasih readers blog sha, sama ada silent or aktif..sha sangat2 hargai korang semua sebab selalu support sha..terbaikk...


sha belanja semua makan ais krim..haha..credit to google, biar sama2 berliur tengok ais krim nyum..nyum..hahaha

Post a Comment