Happy New Year 2015 - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 1, 2015

Happy New Year 2015

Wah cepatnya masa berlalu...dah masuk tahun 2015, alhamdulilah dipermulaan tahun ni, sha bersyukur sangat hidup dengan kehidupan sekarang...meskipun azam yang lepas10x tu belum tercapai..hahaha..

Tadi kan..boss tanya sha (tengah sha busy posting invoice ni) 

"happy new year punya picture ada tak?"
"tiada..."
"ok..saya adalah orang pertama yang bagi picture itu"

Terkedu sekejap sha..terus tersenyum sendiri..tiada pun orang kisah mahu bagi picture2 segala walaupun tahun baru hahaha..

Sha bertuah sangat dapat boss caring dan sporting macam dia..dalam busy pun sempat juga cari masa send picture happy new year dengan supplier dan customer dia...best kan dapat boss macam tu :)

Dan thanks boss belanja sha makan dan hantar sha pulang tadi..boss dan misis memang terbaik lah..hihih

BTW, happy new year..semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya..
Azam sha tahun ni adalah capai azam tahun lalu..hahaha
Korang??


5 comments:

  1. Untung klau dpt bos yg baik kan..

    ReplyDelete
  2. happy new year sha..untung lah..template baru..hihi..template baru...tahun baru...hihi..

    ReplyDelete
  3. Wahh bertuah lah sha dpt bos yg baik dan sporting macam tu. Hehe. Selamat tahun baru ye 😊

    ReplyDelete
  4. happy new year..semoga tahun baru ni memberi sinar kepada sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad